Jongeren van Rezet in actie voor Serious Request

Zwolle – Op zondag 20 december en maandag 21 december aanstaande organiseren de vrijwilligers en bezoekers van jongerencentrum ReZet een glazen huis in winkelcentrum Zwolle-Zuid.

Zij doen dit om geld in te zamelen voor de radio-actie Serious Request van 3FM. De winkeliersvereniging heeft voor deze actie een leeg winkelpand beschikbaar gesteld aan de Van der Capellenstraat 53. In dit glazen huis zullen jongeren van Zwolle-Zuid zelf radio gaan maken en plaatjes draaien om geld op te halen voor dit goede doel. Serious Request zet zich dit jaar in voor kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden, zodat deze kinderen en jongeren in de toekomst meer kans hebben op scholing en ontwikkeling. In het winkelcentrum staat een partytent waar jongeren verschillende waren gaan verkopen. Te denken valt aan chocolademelk, poffertjes, koffie/thee en suikerspinnen. ’s Avonds zullen er activiteiten worden georganiseerd door en voor jongeren in jongerencentrum ReZet aan de Van der Heydenstraat 10. Op zondagmiddag is er een gametoernooi, zondagavond is er een filmavond en maandag avond een après-ski feest.

Het opgehaalde geld gaat uiteindelijk naar het echte glazen huis, dat dit jaar in Heerlen staat. Kom gezellig langs en doneer wat voor het goede doel!
Voor meer informatie kijk www.facebook.com/jcrezet038.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer