Zaalvoetballers WRZV op kerstreces

Zwolle – Afgelopen week werd in de WRZV hallen de laatste competitieronde van dit kalenderjaar gespeeld. Heel spannend was het niet, omdat vorige week de meeste winterkampioenen al bekend waren. Deze week wisten de teams van ZVT Present en KPS Steigerbouw zich hierbij aan te sluiten. De eerste competitiewedstrijden staan vanaf maandag 4 januari geprogrammeerd.

In de tweede klasse A ‘kroonde’ ZVV Present, na een 2-5 zege op Bola-Lah! Satu, zich tot winterkampioen. De koploper gaat ongeslagen de winterstop in en is kandidaat voor het kampioenschap. Alle andere concurrenten voor de titel wisten ook te winnen. Zo was subtopper 2Connext Zwolle in goede vorm. Met een monsterzege werd Blue Sakura aan de kant gezet. Corporate Matchfixing bleef goed in het spoor door met 10-4 te winnen van Bluefinger Wolves. Citysnack FC versloeg OHM met 14-3. Asero Futsal won met 6-2 van AA Taxi Zwolle. In de laatste competitie wedstrijd van dit jaar is Tabonon Sportschool geëindigd, zoals het jaar werd begonnen en dat was met een overwinning! Op dit team staat op dit moment geen enkele maat en wederom is Tabonon jaar ongeslagen doorgekomen. Woord en Daad verloor tegen de titelkandidaat met 5-10. Stip Entertainment zorgde voor de verrassing van de avond door VT Benz met 7-2 opzij te zetten. Bola-Lah! verloor ook verrassend met 7-13 van het Beugeltje. Kletsen en Proeven boekte een belangrijke 11-2 zege op Motivo. Diaspora verloor na winst vorige week met 1-6 van Dozend. Krijtje FC won afgelopen week in een spannend duel met 6-3 van Europanel en steeg naar de tweede plaats in de Hoofdklasse B. Blazende Veiligheid won weer en staat zonder puntenverlies fier aan kop. De Belgische Keizer 2 was met 0-7 niet opgewassen tegen de titelfavoriet. FC Hummel wist aansluiting te krijgen in de kelder van het klassement, omdat Poppe Advocatuur met 5-6 verloor van Vastgoed Dalfsen.

MacsMoves wist in de 2e klasse B met 6-3 te winnen van ZVT Edon. Bouwbedrijf Salverda wist na een 10-3 winst op L&M Workwear koploper KPS niet te achterhalen. KPS Steigerbouw wist het jaar ook als winterkampioen af te sluiten na een 14-7 zege op Keijl Flevo Holland. AllStars was met 4-1 te sterk voor The Black Ties. Campingteam3 won met 7-6 van Brockbernd. In de kerstvakantie is er een vol programma met zaalvoetbalevenementen voor jong en oud. Op dinsdag 29 december en woensdag 30 december organiseren de WRZV Zaalvoetbalvereniging en Sportservice Zwolle het 3e Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal. Aanvang wedstrijden 08.30 uur. Toegangsprijs is €1,-. Op zaterdag 2 januari 2016 organiseert de WRZV het 38ste Jopie van Kilsdonktoernooi voor zowel dames als heren. Toegang is gratis en aanvang wedstrijden vanaf 09.00 uur. Het Jo van Marletoernooi wordt ook dit jaar door de Zwolse voetbalfederatie georganiseerd in de WRZV Hallen op dinsdag 29 woensdag 30 december vanaf 18.00 uur.

Artikel delen: