Extra concert Boudewijn de Groot in De Spiegel

In no time was het concert Lage Landen van Boudewijn de Groot op 29 november a.s. uitverkocht. Een hele Spiegel vol wist een kaartje voor het concert te bemachtigen. De animo was echter veel groter, waardoor een aanzienlijk aantal liefhebbers op de wachtlijst terecht kwam. Voor deze mensen en andere Boudewijn de Groot-liefhebbers: Op zondag 25 november a.s. komt Boudewijn de Groot naar Zwolle voor een extra concert in Theater De Spiegel.

Met tijdloze klassiekers al ‘Testament’, ‘Het land van Maas en Waal’ en ‘Prikkebeen’ is Boudewijn de Groot uitgegroeid tot de grootmeester van het Nederlandse lied. Het nummer ‘Avond’ bereikte in 2005 de eerste plaats in de Radio 2 Top 2000. En aan de successen komt voorlopig nog geen eind: het in het voorjaar van 2007 uitgebrachte album ‘Lage Landen’ kwam binnen op de eerste plaats in de album Top 100. In de gelijknamige theatertour speelt De Groot nummers van deze cd, die hij afwisselt met oude hits.

Reserveren

Kaarten reserveren voor het extra concert op 25 november om 20.15 uur in Theater De Spiegel kan op de website www.odeondespiegel.nl en bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters via 038 4 288 288 (Geopend op werkdagen van 16.00 tot 21.00 uur en in het weekend 1 ½ uur voor de voorstelling). Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden

Artikel delen:

Reageer