Pinkstereo nieuw dance event bij Wijthmenerplas

Zwolle – Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016 (Pinksteren) is de Wijthmenerplas het decor van twee gloednieuwe evenementen. High Energy Events presenteert: Pinkstereo, 2 Days of Pinkster Madness in Zwolle!

schermafbeelding_2015-12-18_om_13.45.13.png 

Verdeeld over twee dagen zullen tijdens Pinkstereo alléén de beste house- en hardstyle artiesten te zien zijn. Zaterdag 14 mei staat volledig in het teken van house, terwijl de zondag is weggelegd voor alle liefhebbers van de hardere stijlen. De volledige line-up voor Pinkstereo volgt snel, maar één ding is zeker; een super muziekfestival op een van de mooiste recreatieplassen van Nederland! High Energy Events, bekend van de muziekfeesten Hardshock, Liberator, Kingdance en Megabase tekent voor de organisatie.

Pinkstereo – Day #1
Zaterdag 14 mei (house)
Wijthmenerplas, Zwolle
12:00 – 00:00 uur
Line-up: nog niet bekend
Toegankelijk voor alle leeftijden

Pinkstereo – Day #2
Zondag 15 mei (hardstyle)
Wijthmenerplas, Zwolle
13:00 – 00:00 uur
Line-up: nog niet bekend
Toegankelijk voor alle leeftijden

Ticketprijzen:
Zaterdag 14 mei (house) > €10,00 (ex. fee)
Zondag 15 mei (hardstyle) > €10,00 (ex. fee)
Combi Ticket (2 dagen) > €15,00 (ex. fee)

Ticketverkoop
Wees er snel bij en scoor vandaag nog voordelig je 10-Euro Ticket! Ja, voor €10,- (ex. fee) ben jij erbij! Wil je twee dagen achter elkaar komen feesten? Koop dan voordelig een combiticket á €15,- (ex. fee). Tickets zijn vanaf NU verkrijgbaar op www.pinkstereo.nl of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland. Pinkstereo is op beide dagen toegankelijk voor alle leeftijden.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Het werd als overwinning gevierd dat het ene festival na zoveel jaren eindelijk was weggepest, komt er wat nieuws. Ik kan een glimlach niet onderdrukken.  ⚠️ Meld

 2. Dit gaat vast boven de geluidsnorm uit.
  Het lijkt mij dan ook edn wraakactie.

  Hopelijk wordt de gemeente Zwolle voor deze evenementen terug gefloten door de Raad van State met maximale geluidsnormen.

  Het geluk van deze organisator moet binnenkort een keer op zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Roel, de gemeente geeft toch juist toestemming voor dit feest… alsof een organisator zomaar “illegaal” begint met het plannen van zo iets groots.

  Ik moet glimlachen om jou ontwetendheid, mensen als jij maken Zwolle kapot met je gemopper. Je schiet jezelf maximaal in de voeten met je dommigheid en heel weblogzwolle kan dit lezen.

  Kom anders eens een dagje dansen, daar knap je vast van op ouwe zuurpruim


  ⚠️ Meld

 4. Eerder was het zo dat “nieuwe” festivals 3 jaar subsidie konden krijgen vanuit de gemeente. Zou dat ermee te maken hebben?

  Na 3 jaar met kleine winst verhuizen naar een andere gemeente met hetzelfde beleid?


  ⚠️ Meld

 5. @Roel, volgens mij krijg je gelijk. Zie de Stentor Zwolle van vandaag: Geluid bij festivals Wijthmenerplas nog een tandje lager. Wel vreemd dat Weblog dit bericht niet heeft geplaatst.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.