Zwolle Unlimited laat publiek kiezen.

Zwolle – Op de aankomende editie van Zwolle Unlimited wil de organisatie het publiek deels zelf laten kiezen wie er op het festival optreed. Jij als bezoeker neemt plaats op de stoel van de muziekprogrammeur. Je neemt hieraan deel door via een online-formulier die op de website van Zwolle Unlimited staat artiesten op te geven die je graag wilt zien op Zwolle Unlimited.

18-12-2015zwolleunlimited.jpg

Om jouw favoriete artiest echt op het festival te krijgen gaan we vanaf half februari beginnen met een crowdfund actie. Daarbij hebben we de hulp van het publiek echt nodig, aldus de organisatie. De artiesten treden op in het strobalen theater. Er kunnen in dit theater maximaal 250 bezoekers, waardoor er een unieke intieme setting wordt gecreëerd voor bezoeker en artiest. We vragen aan de artiest wat hij/zij als extra’s kunnen toevoegen aan het optreden. dat kan zijn een meet and greet, of een signeersessie. Of een prive-concert bij jou thuis. De organisatie hoopt op deze manier een meerwaarde te creëren voor het festival en haar bezoeker.

Geef ook jou meerwaarde door! Via de website van Zwolle Unlimited kun je een formulier invullen met daarop de artiest die jij het liefst terug ziet op het festival. Wat is Zwolle Unlimited? Spoken word, Storytelling, Roots muziek, literatuur en straattheater. Zwolle Unlimited is een paraplumerk van verschillende festivals. Waterval Internationaal Vertelfestival, Straattheaterfestival Kunsten Op Straat en de Zwolse Boekenmarkt. Zwolle Unlimited duurt drie dagen. Het festival biedt een uiteenlopend scala van culturele activiteiten aan, van verhalenvertellers tot een boekenmarkt en van singer- en songwriters tot straattheater. Het festival wil toegankelijk zijn voor iedereen. Jong en oud, arm en rijk.

Artikel delen:

Reageer