800 euro ingezameld door Celeanum Zwolle

Zwolle – Tijdens de jaarlijkse kerstactie hebben de leerlingen van het Celeanum 800 euro ingezameld voor Stichting Meedoen. Dit deden de leerlingen door in school allerlei activiteiten te organiseren, waaraan andere leerlingen tegen een geringe bijdrage mee konden doen. Het was een zeer geslaagde ochtend! Veel dank allemaal!

Zo is er flink gebakken – Heel Celeanum Bakt!-, en waren er diverse spelletjes, zoals pannakooi, blikwerpen (smijt je (niet)favoriete docent om) of waarzeggen. Klas 5 zwoegde op een pubquiz en klas 6 was traditiegetrouw op pad voor vrijwilligers werk elders in de stad. Zo hebben leerlingen geholpen bij de Voedselbank om kerstpakketten in te pakken (zo’n 1500!), is er koffie geschonken en zijn er kerststukjes gemaakt in bejaardentehuizen en heeft ons gelegendheidskerstkoor bestaande uit zesdeklassers en docenten, op diverse plekken in Zwolle kerstliedjes gezongen.

De Stichting Meedoen is een onafhankelijke stichting en verleent financiële hulp aan kinderen van die huishoudens met een inkomen tot 110% van het minimuminkomen (bijstandsnorm) of wanneer er sprake is van een lopende Schuldregeling of Schuldsanering. Op die manier kunnen ook deze kinderen deelnemen aan het sociale leven binnen en buiten school. Door bijvoorbeeld bij te springen in de kosten van schoolreisjes en andere schoolactiviteiten. Voor meer informatie: www.meedoenzwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.