Mustafa Saymak twee jaar langer in Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft het contract van Mustafa Saymak met twee seizoenen verlengd. Hierdoor blijft de creatieve middenvelder tot het einde van het seizoen 2017-2018 aan de Zwolse club verbonden. Dit voetbaljaar kwam Saymak vanwege een knieblessure nog niet voor PEC Zwolle in actie.

,,Tijdens mijn revalidatie heeft PEC Zwolle het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat voelt zeker goed. Het is ook altijd mijn intentie geweest om de club niet transfervrij te verlaten. Ondanks de interesse van andere verenigingen, had het mijn voorkeur om het contract te verlengen. PEC Zwolle heeft me de afgelopen jaren veel gegeven en gebracht. Ik ben dan ook blij dat we er samen uit zijn gekomen”, aldus Saymak. Momenteel revalideert de 22-jarige Saymak van een zware kruisbandblessure. Zijn herstel verloopt voorspoedig. Eind februari 2016 hoopt Saymak weer met de spelersgroep mee te trainen. De aanvaller voetbalt sinds 2011 bij PEC Zwolle. Hij kwam verder uit voor Nederland-19, Turkije -20 en het Nederlands Beloftenelftal -21.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de contractverlenging van Saymak: ,,Mustafa heeft de afgelopen seizoenen aangetoond een meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Nu hij duidelijkheid heeft over zijn toekomst kan hij zich de komende maanden volledig richten op zijn herstel. We zijn te spreken dat Mustafa langer aan onze mooie club verbonden blijft.”

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.