Musical De Tweeling komt naar Zwolle

Zwolle – Theater De Spiegel is als 11e speelplaats toegevoegd aan de exclusieve tournee van de succesvolle musical De Tweeling. Inmiddels zijn er meer dan 150.000 kaarten verkocht en wegens de grote vraag naar kaarten is er een extra speelweek ingepland in Zwolle van 20 tot en met 24 april.

De kaartverkoop gaat vandaag van start. De Tweeling is een Nederlandse musical, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tessa de Loo en vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. De zusjes worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden; Anna in Duitsland, Lotte in Nederland. Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Een strijd tussen het hart en het geweten van de zussen is het gevolg.
De voorstelling, die op 11 oktober jl. onder grote belangstelling van pers en publiek in première ging, heeft inmiddels vier nominaties voor een Musical Award gekregen (Beste Grote Musical, Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een grote musical, Beste Mannelijke Hoofdrol in een grote musical en Beste Muziek/Arrangementen). De laatste nominatie is voor Ilse DeLange en JB Meijers die speciaal voor deze voorstelling nieuwe muziek schreven. Samen met Daniël Lohues schreven zij ook de liedteksten. De tweelingzusjes worden gespeeld door Rosa da Silva en Hanna van Vliet. Tevens zijn er rollen voor o.a. Kees Boot en de Zwolse William Spaaij. Meer info en kaarten via www.zwolsetheaters.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)