Zwolse handbaldames winnen van Artemis

Zwolle – Afgelopen zaterdagavond stond voor SV Zwolle Dames 1 de uit wedstrijd tegen Artemis Dames 1 gepland. Het beloofde een spannende pot te worden, want de dames van Artemis stond één plek onder de dames van Zwolle.

21-12-2015ds1.jpg

Het openingsdoelpunt kwam van de dames van Artemis. En de dames liepen al snel uit tot een 4-2 voorsprong. De dames van Zwolle wisten zich goed terug te vechten en kwam de stand op 5-5. Aanvallend wisten de dames van Zwolle er niet alles uit te halen. De rust stand kwam op een 9-7 in het voordeel van Artemis.

Na de rust schoten de dames van Zwolle er vier doelpunten achter elkaar in en stond het 9-11 in het voordeel van Zwolle. De dames van Zwolle konden deze voorsprong niet vast houden. Tot 4 minuten voor tijd bleven de twee ploegen gelijk op gaan, maar de dames van Zwolle wisten de twee punten mee naar huis te nemen. De einduitslag is 13-15 geworden in het voordeel van de dames van Zwolle. De dames van Zwolle willen de meegereisde supports bedanken en wensen iedereen fijne feestdagen en al vast een gelukkig nieuwjaar! De dames hopen u terug te zien in het nieuwe jaar. Op 10 januari staat de uit wedstrijd Zwolle Dames 1 tegen Kwiek Dames 3 om 11:10 uur in de Tijenraan te Raalte.

Artikel delen:

Reageer