Arnie Pot nieuwe trainer Be Quick ’28 A1

Zwolle –  Zoals bekend stopt Arnie Pot aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer bij Be Quick’28. Bestuur en Technische commissie bij Be Quick zijn echter heel content met het feit dat de vakman Arnie Pot wel behouden blijft voor de vereniging.

Met ingang van het seizoen 2016-2017 wordt hij trainer van A1. Be Quick beschikt over talentvolle jeugdspelers. Met name van de huidige lichting B-junioren wordt in de nabije toekomst veel verwacht. Volgens de ‘kenners’ herbergt deze lichting verschillende potentiële eerste elftalspelers. Onder begeleiding van Arnie Pot gaan deze jongens de laatste stap in hun opleiding zetten richting de senioren.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Leuk voor Arnie, goed voor BQ! Maar de kwaliteit van de B junioren wordt schromelijk overdriven. Als die echt zo goed waren stonden ze wel bovenaan de derde of tweede divisie, in plaats van 3e in de vierde divisie. Daarnaast is het sociaal gezien een lasting team, met een paar over het paard getilde en achterbakse jochies erin (kenners weten ook wel wie het betreft). Bij hun vorige clubs zijn ze blij dat ze ervan af zijn en presteren ze beter zonder dan met deze ’toptalenten’ (die opmerkelijk genoeg niet bij een BVO aan de bak komen).


  ⚠️ Meld

 2. @ Arnaldus

  Hoeveel wedstrijden heb jij van dit team gezien?
  De trainers Jos en Dennis doen het hartstikke goed, en er zitten zeker geen achterbakse etters in.
  Maar verklaar je nader?
  En super blij dat Arnie bij ons blijft.


  ⚠️ Meld

 3. Toch zeker wel zes wedstrijden,Be Quicker. De trainers doen het inderdaad uitstekend, daar heb ik het ook niet over. Ik heb het over een aantal over het paard getilde en achterbakse spelertjes die zichzelf wel eel erg goed vinden. Ik stel dat ze dan niet bij BQ hadden gespeeld, maar op een aanzienlijk hoger niveau. Dat jij dat anders ziet kan.


  ⚠️ Meld

 4. Ben fervent supporter van BQ! Mijn zoon speelt sinds 2 jaar aan de overkant bij PEC, maar dat lijkt me niet zo relevant. Ik heb het idee dat er bij jou een gevoelige snaar geraakt wordt als het over de B1 uit de vierde divisie gaat, klopt dat?


  ⚠️ Meld

 5. Nee hoor maakt me niks uit of 3e of 4e divisie zit, maar jij hebt over arrogante mannetjes en dat soort kreten.
  Ik heb ze zien spelen, en het is een mooi team wat voor elkaar over heeft.
  En waarom ben jij een BQ supporter dan?


  ⚠️ Meld

 6. De vv Berkum ook een nieuwe trainer André Hoekstra uit oldebekoop, zou wel weer wat centjes pakken, dit terwijl Eduard lindeboom van Alcides gewoon vrij was…


  ⚠️ Meld

 7. Van harte Arnie. Ze kunnen je kennis en ervaring goed gebruiken want de Be Quick’28 jeugd maakt ook een vrije val door. Net als de hele club. De club loopt leeg.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.