Kerstbomen verzamelen voor kaartje zwembad

Zwolle – Dit jaar vindt voor de 28ste keer de grote kerstbomenactie in Zwolle plaats. Kinderen kunnen in ruil voor ingeleverde kerstbomen een leuke beloning ontvangen. Op woensdag 6 januari en woensdag 13 januari van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen tot en met 15 jaar de kerstbomen op verschillende locaties in de stad inleveren.

kerstbomen.jpg 

Ieder kind ontvangt voor één ingeleverde boom € 0,20 én een stempel op de stempelkaart. Met een volle stempelkaart (tien stempels) mogen kinderen gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid. Met de inzameling voorkomen de gemeente en ROVA dat de bomen na gebruik op straat worden verbrand of als zwerfvuil in de Zwolse wijken terechtkomen. De ingezamelde bomen worden verwerkt tot compost voor openbare groenvoorzieningen in de stad (recycling). Wil je weten waar en hoe laat je de kerstbomen op woensdag 6 en woensdag 13 januari in jouw buurt kunt inleveren? Kijk dan op deze website.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zou het niet beter zijn om de kinderen een kaartje voor een leuk zwembad te geven? Naar de vrolijkheid gaan is toch meer een straf dan een beloning.


    ⚠️ Meld

Reageer