Getuigenoproep bedreiging

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december plaatsvond in de Voorstraat. Een 24-jarige man uit Groningen wordt er van verdacht een beveiliger van een horecagelegenheid te hebben bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen.

Agenten kregen rond 3.15 uur een melding dat beveiligers van een café aan de Voorstraat een man hadden aangehouden. Volgens één van de beveiligers was hij bedreigd door de verdachte. De politie heeft de man meegenomen naar het politiebureau. Hij is zaterdagmiddag heengezonden. Het onderzoek loopt nog en is op zoek naar getuigen. Mensen die getuige waren van het incident wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Hoeveel is ‘bedreiging’ minder erg dan ‘intimidatie’?

  Komen die, ‘wellicht ongelijke kappen’ Omdat de intimidatie (zie ander topic over massale inval van politie in een woonwagenkampje) door een motorjack en/of woonwagenkamper is gebeurd….

  Intimidatie wordt misschien zelfs subjectiever ervaren dan
  Bedreiging?


  ⚠️ Meld

 2. Gaan we hier verder Dick?
  Met tientallen mensen een kroeg binnen gaan en gratis bier eisen en dreigen iemands kroeg kort en klein te slaan als je geen gratis bier krijgt is heel wat anders dan dronken zo’n achterlijke klerenkast uitschelden die zich in de voorstraat belangerijk voelt met een v’tje op zijn borst.


  ⚠️ Meld

 3. En aangezien de politie op zoek is naar getuigen, betekent dat er op alle camera’s niks te zien is en alleen de beveiliger iets gemerkt heeft van deze vermeende bedreiging.


  ⚠️ Meld

 4. Dan word ie zo:

  * Hoeveel is ‘bedreiging’ minder erg dan ‘intimidatie’?
  Komen die, ‘wellicht ongelijke kappen’ Omdat de intimidatie (zie ander topic over massale inval van politie in een woonwagenkampje) door een motorjack en/of woonwagenkamper is gebeurd….
  Intimidatie wordt misschien zelfs subjectiever ervaren dan
  Bedreiging?

  * Zal zo wel eens vragen of de BK ook nog wat U2 op de plank heeft….zo niet of als ze het niet willen draaien.
  Gewoon melden dat we ergens anders heen gaan….oh nee, da’s intimidatie en/of omkoping smilies/shocked.gif
  =====
  Jij:
  Met tientallen mensen een kroeg binnen gaan en gratis bier eisen en dreigen iemands kroeg kort en klein te slaan als je geen gratis bier krijgt.

  * Ze hadden toch 50 Euri neergelegd? Maar het blijft ABSOLUUT VERWERPELIJK! Maar vanwaar dat buitenproportionele politie-optreden? Puur vanuit de angst van de burgemeester, die zich (schijnbaar vol haat en angst) regelmatig uitlaat over motorjacks (vaak zonder een specifieke naam te noemen).

  krijgt is heel wat anders dan dronken zo’n achterlijke klerenkast uitschelden die zich in de voorstraat belangerijk voelt met een v’tje op zijn borst.

  * Deel je haat tegen beveiligers (en jaloezie jegens kleerkasten?) absoluut niet. Het lijkt jou overbodig om zaterdags-avonds/-s nachts iemand bij de deur te zetten in de Zwolsche HORECA?
  Weet je dat ze o.a. hier (ruim voor sluitingstijd) al bij de plaatselijke supermarkt staan?

  =====
  Dat van die camera’s vind ik schokkend en >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 5. Volgens media (dacht hier maar weet ut niet zeker) hadden de jacks al lang geleden gevraagd om een gesprek met de gemeente…vast omdat ze als outlaws (en dan nog zwaar-buitenproportioneel) worden behandeld…..

  Schijnen onze gemeente-ambtenaren én de burgemeester dus absoluut niet oplossingsgericht te denken……..

  Er schijnt (kun je nu al wel zeggen)
  voor 1 januari nog nixxx dat ook maar lijkt op een gesprek te zijn geweest.

  Persoonlijk vind ik ALTIJD IN GESPREK BLIJVEN.


  ⚠️ Meld

 6. Dat motortuig heeft iedere kans op een normaal gesprek verspeeld toen ze een kroegeigenaar bedreigden.
  Het zijn een stelletje criminelen en ze dienen ook als dusdanig behandeld te worden.


  ⚠️ Meld

 7. Er zijn veel heel veel kl…en die elke vr en zat nacht in de stad rond lopen en het kan hun niks schelen of het een beambte is of gewone burger ze doen wat ze willen maar let maar op als je met zware straffen gaat werken en gelijk stadsverbod geven en bij de overtreding daarvan gelijk flinke geldboete erbij dan zullen veel irritante gasten zich afvragen of bedreigen,intimideren, of gewoon uitgangspubliek lastig vallen zo makkelijk kan/mag in dit landje..
  IK zou zeggen die gast nooit meer de binnenstad van Zwolle laten komen en doet hij dat dan gelijk keihard aanpakken dat tuig!!!!  ⚠️ Meld

 8. @Dick, wat is er aan de hand? Vanwaar ineens door de politie intimidatie, wat is er gebeurd? Bekeurd of hebben ze je aan het lijntje gehouden middels de regels van het blauwe boekje? Wat nu dus biet meer mag vlgns het hof.

  Ohja blauweboekje linkje komt zi


  ⚠️ Meld

 9. Trouwens Dick verdiep je ergens in voordat je gaat roepetoeteren het waren juist die leren jacks die weggelopen waren van een gesprek met de burgervader. Nu jij weer socialist jollleee jooop gelover want wat die schrijven is immers waar.? Nee Dick zet een andere bril op en echt realiteit is dan anders 🙂


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.