Theatersportgroep zoekt nieuwe leden

Zwolle – Theatersportgroep Excuses voor het Ongemak (EvhO) zoekt nieuwe leden. Het is een gezellige, enthousiaste theatersportgroep. Theatersport is een vorm van improvisatietoneel waarbij twee teams elkaar uitdagen tot het improviseren van scenes.

De input van scenes komt uit het publiek. Het is grappig, mooi, gezellig of het gaat helemaal mis… Alles kan! Heb je ervaring met theatersport of improvisatietoneel, of ben jij overtuigd van een verborgen improvisatie talent in jou en lijkt het je fantastisch om Theatersportgroep EvhO te komen versterken? Stuur ons een e-mail naar excusesvoorhetongemak@hotmail.com, en kom eens een keer kijken bij een les.

 

Repetities: dinsdag 19:30 – 21:30
Locatie: binnenstad Zwolle
Toetreding: minimaal 1 jaar theatersportervaring of andere (improvisatie) theaterervaring.
Contributie: € 225,- per jaar
Leeftijd: 21 jaar en ouder

Profiel excuses voor het ongemak:
De theatersportgroep vraagt inzet, enthousiasme en toewijding van alle leden. "Wij zijn geen professionals, maar wel serieus met improvisatie bezig. Wij huren theaterdocenten in en organiseren gedurende het jaar verschillende workshops, zoals muzikaal improviseren, zangles, verhalen vertellen et cetera. We spelen ongeveer 4 keer per jaar een wedstrijd, waarbij de hele groep meehelpt, organiseert, speelt, of presenteert. Naast theatersport zijn wij vooral een gezellige groep mensen, organiseren we regelmatig leuke activiteiten, en drinken we een drankje na de les."

Artikel delen: