Hobbel-eland ontvreemd bij IKEA Zwolle

Zwolle – Bij IKEA Zwolle is de levensgrote versie van de EKORRE hobbel-eland op mysterieuze wijze verdwenen. De hobbel-eland is rood, zo’n twee meter hoog en drie meter lang en stond naast de parkeergarage. Op de plek van de eland staat nu een bordje met de tekst “Wij hobbelen groots het jaar uit” en “tot volgend jaar”. Mogelijk gaat het om een zogenaamde nieuwjaarsstunt.

schermafbeelding_2015-12-29_om_14.29.56.png 

Storemanager Sandra Schouten roept inwoners van Zwolle en omgeving op om te helpen de eland terug te vinden. “De EKORRE hobbel-eland is een echte kindervriend. Het gemis onder met name kinderen is dus groot. Wie laat de eland weer terug hobbelen naar zijn vaste stek bij IKEA?” Heb jij een suggestie waar IKEA Zwolle de eland kan zoeken of een vermoeden waar de eland zich bevindt? Mail je idee naar marketingikea.zwolle.nl@ikea.com. Degene met de gouden tip, krijgt als beloning een jaar lang gratis ontbijt!

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Dit is zelf in scene gezet door Ikea.

  Heb jij een suggestie waar IKEA Zwolle de eland kan zoeken of een vermoeden waar de eland zich bevindt? Mail je idee naar marketingikea.zwolle.nl@ikea.com. Degene met de gouden tip, krijgt als beloning een jaar lang gratis ontbijt!

  Marketing-afdeling Ikea……… Zegt genoeg…..


  ⚠️ Meld

 2. Vast een nieuwjaar stunt. Moet er ook wel om lachen. IKEA vat het ook wel goed op trouwens, en ziet de gein er ook wel van, in met deze beloning. Een jaar gratis ontbijt.


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb hem gevonden! 😀 Hij staat in Joure, Hollandscheveld, Hellevoetsluis, Nijmegen, Ede, Wierden, Cuijk, Amsterdam, Breda, Valkenswaard, Helmond en in nog een aantal andere plaatsen. Oftewel: zie MARKTPLAATS… 😉


  ⚠️ Meld

Reageer