Babyconcert bij Hedon

Zwolle – Hedon opent zondag 24 januari haar deuren nu ook voor de aller, allerkleinsten. Het babyconcert is een unieke muzikale belevenis waarbij de baby’s worden meegenomen in de wereld van muziek, licht en kleuren. Er is ruimte voor 20 baby’s en begeleiders per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken.

babyconcert.jpg 

In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt onder professionele begeleiding, een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van je baby wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. Muziek wordt live gespeeld door de aanwezigheid van een violist, fluitist, bassist en een drummer. De baby’s mogen zelf ook de instrumenten aftasten en samen met papa of mama de instrumenten verkennen. Er zijn twee voorstellingen. De eerste begint om 14:00 uur, de tweede 15:30 uur. Het babyconcert vindt plaats in samenwerking met Travers en Doomijn.

BABYCONCERT

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 24 januari
Entree : € 16,50
Leeftijd : 4 tot 14 maanden

Voorstelling 1:
Open : 13:45 uur
Aanvang : 14:00 uur

Voorstelling 2:
Open : 15:15 uur
Aanvang : 15:30 uur

Een kaart geeft toegang voor 1 deelnemer + 1 baby + 1 toeschouwer. Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer