Assendorp met ‘seventies’ het nieuwe jaar in

Zwolle – Stichting Assendorper Zaken en De Enk nodigen alle Assendorpers en alle andere geïnteresseerden uit om op vrijdag 8 januari met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Dit alles wordt muzikaal opgeluisterd door de lekkere tunes van De band neemt ons mee naar de jaren 70, de tijd van oranje en bruin, van visnetten aan het plafond. De tijd van Q en Q, Ren Je Rot, Saturday Night Fever en The Godfather. Maar ook de tijd van disco, glamrock en punk. Gevoelige ballades, scherpe rockers en verrassende jaren-70-evergreens.

De band brengt de muziek uit deze tijd met eerbied, zeer gedreven, maar ook op hun geheel eigen veelzijdige wijze, opnieuw gecreëerd en van een herkenbaar Blitzers-jasje voorzien. Hard, meedogenloos, vol passie en gedurfd. Alle helden uit de seventies komen voorbij: AC/DC, Blondie, Status Quo maar ook ABBA, Boney M en Fleetwood-Mac. Dit alles met minimale bezetting, gepaste kledij en vooral een zeer vette knipoog.
 
Laat u meevoeren op een nostalgische trip en vergeet daarbij vooral de dancing shoes (mét plateauzolen) niet!
 
Een gezelligere start van het nieuwe jaar is bijna niet mogelijk. Dus kom ook lekker swingen.
Artikel delen:
Reacties 2
  1. De band heet THE BLITZERS, en DJ RENZO gaat ook zijn bijdrage leveren! En vergeet niet 10 januari, de tweede zondag muziek in De Enk! Aanvang 14.00 uur en toegang voor nop.


    ⚠️ Meld

Reageer