Zwolse band The Pavements presenteert EP

Zwolle – De band bestaat amper anderhalf jaar maar menig programmeur is al geraakt door de pijn en liefde van The Pavements. Zo stonden de jongens al op diverse podia waaronder Hedon, Burgerweeshuis en De Gashouder en traden ze op op het mini-festival Paardpop. Vrijdag 15 januari presenteren de mannen hun gloednieuwe A Beautiful Riot EP in Hedon. Entree is gratis, support is er van Timo de Jong.

pavements.jpg 

The Pavements, ontstaan in de warme nazomer van 2014, tijdens de zoveelste jamsessie in een oud studentenhuis in hartje Zwolle. Daar sloten frontzangers Lennart Klop en Tim Vermaeten zich een week op en schreven zo ruim tien nummers o.a. geïnspireerd door hun gedeelde verleden. Drummer Noah Ralph, afkomstig uit Colorado brengt met zijn Amerikaanse mentality strakheid in de nummers. Bassist Gerjan Nijman vult hem aan met zijn dansbare motown, jazz en funk invloeden. Dit resulteert in een eerlijke combinatie van pop, rock en stonerachtige folk met voornamelijk oog voor dynamiek en harmonies.

Timo de Jong
Timo de Jong is een muzikant uit Meppel die folk-, country- en pop liedjes schrijft en speelt. Liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Maar ook liedjes over autodieven, koibois en dochters die nog geboren moeten worden. Liedjes uit de wereld om zich heen en de wereld in zichzelf. Gelukkig is er altijd toch dat zilveren randje. Wat de locatie ook moge zijn, Timo reduceert het tot een gezellige huiskamer waarin hij gevuld met humor en vrij van pretenties zijn publiek vermaakt.
 
THE PAVEMENTS
Support: TIMO DE JONG

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 15 januari
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : Gratis

Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Artikel delen:

Reageer