Conditie opbouwen met Go4Fit

Zwolle – Op 23 januari start de 5e editie van de Go4Fit, een clinic voor (opnieuw) beginnende lopers vanaf 16 jaar. Gedurende 8 weken wordt op en bij de atletiekbaan van AV PEC 1910 aan de Urksteeg op de zaterdagochtend van 09.30 uur tot 11.00 uur getraind op loopcoördinatie en het opbouwen en vasthouden van conditie en duurloopvermogen.

Gedurende de clinic krijgt u ook informatie op het gebied van trainingsopbouw, blessurepreventie, schoeisel, kleding en motivatie. In de eerste weken begint de clinic met een deel theorie voorafgaand aan de training. De eerste twee trainingen zijn een geheel vrijblijvende kennismaking. Per groep krijg je van je trainer een op jouw niveau afgestemd trainingsschema voor een periode van 8 weken. Daarbinnen is er ook nog persoonlijke afstemming mogelijk. Alle groepen werken toen naar een eindniveau van een duurloop van 20 tot 25 minuten.

Inschrijven kan via de volgende link: http://clinics.avpec1910.nl Toch nog vragen? Email aan Go4Fit@avpec1910.nl voor meer informatie.

Artikel delen:

Reageer