Snelkraak bij modezaak in Maagjesbolwerk

Zwolle – In de nacht van 1 op 2 december rond 03.20 uur werd ingebroken bij modezaak Aldino aan het Maagjesbolwerk. Er werd voor tienduizenden Euro’s aan dure merkkleding weggenomen. De twee inbrekers, die naderhand vertrokken op een scooter, waarschijnlijk via de Hofvlietbrug, zijn door bewakingscamera’s in de winkel en onderweg gefilmd.

https://youtu.be/Zx-woY3H_Ww 

Wie (her)kent de mannen op de beelden? Wie heeft dit tweetal gezien voor of na de inbraak? Wie heeft een partij kleding (jassen/truien) van het merk Moncler aangeboden gekregen? Bel dan de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Ik kon ze niet herkennen??:(

  Wel grappig was de Googlereclame die meteen in beeld kwam “…op dit moment zijn wij op zoek naar mensen zoals u??”


  ⚠️ Meld

 2. Opsporingen dmv video worden opgespaard tot publicatie bij TV Twente. Kennelijk zo afgesproken ooit, maar die afspraak moet snel bijgesteld worden. Meer dan een maand later criminelen opsporen is niet meer van deze tijd. Gelijk de andere dag publiceren, wil je een beter resultaat krijgen.


  ⚠️ Meld

 3. Het schijnt een goede tip te zijn om de hangers met kleding ‘om en om’ te hangen. Het wordt dan een stuk lastiger heel veel kleding in een keer te stelen. Misschien een idee voor kledingzaken?


  ⚠️ Meld

 4. Hendriksen in de Diezerstraat heeft na de snelkraak een systeem aan laten leggen dat zodra het alarm af gaat de zaak onder stoom komt te staan. Het lijkt brand maar is het niet.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.