Huiswerkbegeleiding op sportpark

Zwolle – Op Sportpark Marslanden is het mogelijk om begeleiding te krijgen voor jouw specifieke leervraag. Of je nu moeite hebt met een bepaald vak, het maken van je huiswerk of het leren van een toets of examen, je kunt voor alle vragen terecht op Sportpark Marslanden en BijlesZwolle.nl.Momenteel zijn er een aantal leerlingen en studenten die bijles volgen op een goed moment voor hen op Sportpark Marslanden, onder begeleiding van Suzanne Poelenije. Zij is afgestudeerd docente en verzorgt de lessen en begeleid de leervragen. Suzanne heeft ervaring met alle onderwijs vormen en niveaus, van middelbaar onderwijs, basisonderwijs tot MBO. Ook is het mogelijk om reken-, taal- en wereld oriënterende toetsen vanuit de PABO te leren en oefenen. Stichting Sportpark Marslanden en BijlesZwolle.nl werken samen om deze huiswerkklas vorm te geven. In het clubgebouw van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66, is een ruimte beschikbaar om huiswerkbegeleiding te volgen.

De leden van de aangesloten sportverenigingen bij de stichting hebben recht op 10% korting op de prijs van BijlesZwolle.nl. Vooraf aan de huiswerkbegeleiding is er de mogelijkheid om eerst even lekker te sporten of bewegen. Aansluitend kan er geconcentreerd gewerkt worden aan de leervraag.
 
Wil jij graag huiswerkbegeleiding krijgen en wil je gebruik maken van de kortingsactie, omdat je lid bent bij een van de sportverenigingen op Sportpark Marslanden, mail dan naar info@bijleszwolle.nl of kijk op www.bijleszwolle.nl.
Artikel delen:

Reageer