Fietstocht voor het goede doel #Cycle4Girls

Zwolle – Oud- profwielrenster en journalist Marijn de Vries en de bekende beauty blogger Miss Lipgloss Cynthia Schultz gaan op zondag 10 januari om 10.00 uur vanuit het Engelse Werk met sportievelingen fietsen voor het goede doel #Cycle4Girls‬.

schermafbeelding_2016-01-05_om_22.07.25.png 

De afstand van de fietstocht is iets meer dan 60 kilometer. Het is de bedoeling dat er gefietst wordt op een racefiets. De gemiddelde snelheid zal ongeveer 25km per uur zijn. Kosten? 10 euro, voor het goede doel. De dames: "Natuurlijk gaan we niet ‘zomaar’ fietsen. We fietsen voor #Cycle4Girls van Plan Nederland. We zamelen geld in voor vrouwen en meisjes in Vietnam; in maart gaan we in 4 dagen 300 kilometer door dat land fietsen om de projecten waar het geld naartoe gaat te bezoeken en met eigen ogen te zien wat er met onze bijdrage gebeurt. Dus… dat betekent dat we, in ruil voor een gezellige fietstocht met ons, een bijdrage aan #Cycle4Girls van jullie vragen: om precies te zijn de 10 euro." Doe mee!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi initiatief dames! Ik neem wel aan de de trip in maart naar Vietnam uit eigen zak wordt betaald en niet uit de sponsorgelden? Van dat reis- en verblijfgeld kun je immers weer extra vrouwen en meisjes helpen in Vietnam en daar gaat uiteindelijk om.


    ⚠️ Meld

Reageer