Route afvalinzameling Zwolle vervallen

Zwolle – Vanwege de gladheid is het voor de ROVA in diverse gemeenten onverantwoord om met de inzamelvoertuigen de weg op te gaan. Met name binnenwegen zijn onbegaanbaar.

Om deze reden zijn inzamelroutes niet of slechts gedeeltelijk gereden. In Zwolle geldt dat voor de wijken Zwolle Zuid en Holtenbroek. In Zwolle Zuid is de route om gft-afval op te halen woensdag gedeeltelijk gereden. Op woensdag 20 jauari zal de volgende ronde zijn. In Holtenbroek werd het ophalen van papier geannuleerd. Donderdag 7 januari zal dit ingehaald worden.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. vanmorgen stond om half 8 de TU al hier te dieselen in de straat, die gasten rijden ook gewoon. en de strooi bak kan ook gewoon rijden.


  ⚠️ Meld

 2. De fietspaden in Berkum en op de Hessenpoort waren echt gekkenwerk. ?én grote ijsvlakte. Heb vanmorgen 3 mensen onderuit zien gaan.

  @Plei: Rijden veel strooiwagens eigenlijk niet op spijkerbanden?


  ⚠️ Meld

 3. Ja Bron zeker op je home-trainer. Overal werd het vervoer afgeraden,vele ongelukken en dan nog zeuren dat er niets aan de hand was. Om in deze sfeer te blijven, zijn dit reacties van enge gladjanussen.


  ⚠️ Meld

 4. Yep, overal werd het afgeraden. Maar niet alleen op de home-trainer maar ook als je eens zelf buiten komt: er was niets aan de hand.
  Paniekvoetbal en/of aandachtsgeilende journalistiek.
  Neem die van de NOS (Gerrie/ #DeMuts).
  Gaat de telefoon tijdens zijn reportage vanmorgen vanuit zwolle: “Dat zal vast en zeker de volgende schademelding zijn”. Ja, zo lust ik er nog wel wat. Duh… ik denk dat het de moeder was van de eigenaar om te vertellen dat zijn bedrijf op TV is.

  Ten noorden van Zwolle is het wat anders, maar man-man-man wat een gedoe hier om niets.
  Ik kreeg zelfs het idee dat men naar redenen zocht om maar ijsvrij te krijgen.  ⚠️ Meld

 5. Het is natuurlijk allemaal subjectief. Ik moest gisteren aan het eind van de middag maar Nieuwleusen. 19,9 kilometer niets aan de hand, maar de laatste 100 meter op een woonerf was één grote spiegelgladde ijsbaan. Daar zou ik niet met een vuilniswagen hebben gereden! ??t Ging maar net met de auto, fietsen of scooteren was absoluut niet te doen.


  ⚠️ Meld

Reageer