Succes voor Blue Water Whisky Club

Zwolle – De in februari 2014 opgerichte Blue Water Whisky Club, kent een geweldige toeloop van leden. Op 1 januari 2016 zijn er ruim 40. Dit betekent dat de doelstellingen van de club, verkrijgen, delen en/of vermeerderen van kennis van smaken, productie en andere aspecten van Ierse, Schotse en andere whisky’s, potentiële leden aanspreekt.

Door middel van periodieke Nosing- en tastingsbijeenkomsten worden de doeleinden bereikt. Ook spelen de maandelijkse Malt van de Maand bijeenkomsten hierbij een belangrijke rol. Elke 2e maandag van de maand komen de leden bijeen in hotel Fidder en genieten van de Malt van de Maand, aangeboden door slijterij Portheine. De bijeenkomst op 11 januari 2016 heeft een nieuwjaar karakter.

Naast de gebruikelijke Malt van de Maand wordt een extra whisky geschonken en zal een combinatie van smakelijke hapjes niet ontbreken. De start is om 20.00 uur en de eerste twee consumpties zijn gratis Belangstellenden kunnen als introducé hier van meegenieten. Dit kan door óf met een jouw bekend lid van BWWZ mee te komen óf door contact op te nemen met het bestuur via info@BWWZ.nl . Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website (www.bwwz.nl) of onze Facebookpagina (www.facebook.com/bwwzwolle).

Artikel delen:

Reageer