Ondernemersbolwerk Zwolle opent deuren

Zwolle – Het Ondernemersbolwerk in Zwolle is een collectief van zelfstandige professionals. Op vrijdag 15 januari wordt er een nieuwjaarsborrel georganiseerd. Een uitstekende gelegenheid voor ondernemers en zelfstandig professionals om te komen kennismaken.

Jan Dijkstra, een van de participanten van het eerste uur, vertelt: “Wij zijn een collectief van zelfstandigen. We fungeren als denktank en zien als zelfstandige ondernemers een grote meerwaarde in het bundelen van de krachten.” Mensen die een werkruimte zoeken buitenshuis, kunnen bij het Ondernemersbolwerk een werkplek huren en zich aansluiten bij de vereniging. Hans van Zanten, voorzitter van dit collectief, beaamt de kracht van de vereniging. “Iedereen werkt volledig op eigen wijze, in zijn of haar eigen tijd en met unieke diensten en producten. Het mooie bij ons is echter, dat we elkaar kunnen aanvullen vanuit verschillende disciplines. Ook vergroten we samen onze netwerkpower en delen we graag de kennis met elkaar.”

Programma
Op vrijdag 15 januari 2016 is iedereen welkom tussen 15.00 en 18.00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid aan de Dokter Stolteweg 46 in Zwolle. Opgeven mag via info@ondernemersbolwerk.nl.

Artikel delen: