Scoor je tickets voor Kingdance Zwolle

Zwolle – Na een uitverkochte editie van Kingdance in 2015 verwacht de organisatie ook dit jaar weer volle bak. Wil jij voor slechts €5,- (ex. Fee) op Koningsdag 27 april 2016 naar Kingdance bij de IJsselhallen in Zwolle? Dat kan! Scoor vanaf zaterdag 16 januari 2016 vanaf 09.00 uur je Early Bird Ticket voor Kingdance.

kingdance.jpg 

Er zijn slechts 5.000 Early Bird tickets beschikbaar. De organisatie verwacht dat deze tickets razendsnel uitverkocht raken en wil je dan ook aanraden om direct vanaf 09:00 uur z.s.m. je tickets te bemachtigen. Tickets zijn verkrijgbaar op www.kingdance.nl of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht gaan direct de Discount Tickets in de verkoop. Discount Tickets voor Kingdance Zwolle kosten €10,- (ex. Fee). Wist je dat Kingdance Zwolle met ruim 25.000 partyfreaks ook in 2016 een van de grootste dance festivals is op Koningsdag? En, wie weet, misschien komen de Koning en Koningin zelf nog naar het danceevent? Ze zijn die dag tenslotte in Zwolle! Zet Kingdance Zwolle vandaag nog in je agenda en zorg dat jij erbij bent!

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Het grootste deel van het assortiment wat in de Primera winkels verkocht wordt, is zeer verslavend. En het is het verslavende van deze producten, wat de Primera winkels vooral bestaansrecht geeft.
  Ben ik zo duidelijk genoeg Erwin ?!!!


  ⚠️ Meld

 2. Primera verkoopt kaarten voor Kingdance. En op Kingdance worden pillen gebruikt. Maar daar heeft Primera dan niets mee te maken toch?


  ⚠️ Meld

 3. Die ene discjockey op de foto ziet er wel erg groen uitgeslagen uit.
  Die heeft nou niet bepaald een gezonde kleur in zijn gezicht.
  Of vergis ik mij nou.


  ⚠️ Meld

Reageer