Amber Gomaa zelf in de spotlights in Hedon

Zwolle – Al voor de release van haar debuut EP Sun Gazing is Amber Gomaa met haar eerste single I Want It benoemd tot 3FM Serious Talent. Inmiddels is de EP overal te beluisteren en is de tweede single Girlfriend een hit op zowel 3FM als Radio 2. Gomaa, die voorheen vooral het podium deelde met Jett Rebel en Alain Clark als achtergrondzangeres, is er klaar voor om zelf in de spotlights te staan.

8-1-2016amber_gomaapress.jpg

Ze treedt vrijdag 22 januari op in Zwols poppodium Hedon. Er zijn nog kaarten."Mijn doel met deze EP was om mijn eigen sound neer te zetten, met songs die niet zo voor de hand liggen. Ik word zelf heel onrustig als ik te lang in een comfortzone blijf hangen, ik wil mensen blijven verrassen. Soms zelfs op het verkeerde been zetten. Ik denk dat dat met Sun Gazing is gelukt en ik kan niet wachten om met mijn eigen band de podia op te gaan," aldus Amber Gomaa. De EP heeft zij samen met niemand minder dan Jett Rebel geproduceerd en is uitgekomen onder zijn nieuwe label Baby Tiger Records.
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle, wanneer : Vrijdag 22 januari, open : 20:30 uur, aanvang : 21:00 uur en entree : € 7,00. Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer