Forse schade door aanrijding op Hasselterweg

Zwolle – Twee auto’s hebben vrijdagavond rond 21.40 uur na een aanrijding op de Hasselterweg in Zwolle een ravage achtergelaten. De aanrijding was dermate heftig, dat het een wonder is dat er geen gewonden gevallen zijn.

160108_ongeval_zwolseweg_022.jpg

Een grijze auto kwam uit de richting van de binnenstad van Zwolle en wilde de Zwolseweg inslaan. Een donkere auto kwam uit richting van benzinepomp Esso bij de wijk Stadshagen. Beide automobilisten beweerden het verkeerslicht op groen te hebben gehad. Een persoon is gecontroleerd door ambulancepersoneel. Gezien de schade is het erg goed afgelopen met de personen. Beide auto’s zijn afgesleept. Ondanks alle lichtsignalen en pionnen bij het ongeval negeerden veel automobilisten de waarschuwing, en creëerden gevaarlijke situaties voor de hulpverleners ter plaatse. De politie startte een onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

160108_ongeval_zwolseweg_024.jpg  

160108_ongeval_zwolseweg_020.jpg

160108_ongeval_zwolseweg_023.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

160108_ongeval_zwolseweg_025.jpg
 
160108_ongeval_zwolseweg_021.jpg 
Artikel delen:
Reacties 20
 1. Zet op dit stuk maar een een stuk of 10 flitspalen.
  Ik rijd er elke dag en niemand rijdt er 70.
  Zelfs de vrachtwagens knallen je voorbij.
  Het is niet de situatie, maar meer de mentaliteit van de bestuurders ze voelen zich allemaal superieur en regels gelden niet voor hen en aangesproken worden op gedrag is in dit land een taboe.


  ⚠️ Meld

 2. @Daniel wat een bull-shit..!
  Tis gewoon een onoverzichtelijke kruising. Met name als je vanuit de stad over “de bult” komt zitten de verkeerslichten er te dicht op. Meermaals mogen meemaken dat er bij oversteken vanaf de Esso een auto van rechts kwam die dacht groen licht te hebben. Apart is dat het hierbij vaak om rechtsaf verkeer de wijk in gaat..


  ⚠️ Meld

 3. Ik kan echt geen enkele reden bedenken waarom deze kruising onoverzichtelijk is. Je kan alle kanten goed overzien en de verkeerslichten zijn van ver al te zien.


  ⚠️ Meld

 4. Een medewerker van mij heeft op dezelfde plek ongeluk gehad ze beweerden ook beiden dat het licht op groen stond. Ik zou graag met de betrokken automobilisten in contact komen. De verzekeraar doet namelijk moeilijk en mijn proces loopt nog.
  Info@s-zorgt.nl


  ⚠️ Meld

 5. in dit soort situatie’s was een dashcam zo makkelijk geweest, heb er sinds kort een, mocht mij dit overkomen dan zou je het aankunnen tonen.


  ⚠️ Meld

 6. De grootste onzin dus dat ze beiden tegelijk op groen stonden….. kom er dagelijks langs en zie verschillende gewoon vrolijk door rood donderen, terwijl ik de andere verkeerslicht nog net kan zien…


  ⚠️ Meld

 7. Kom er ook (nog niet zo lang) bijna dagelijks langs, maar dit

  zie verschillende gewoon vrolijk door rood donderen

  is wel in en in triest…super-onverantwoordelijk en graag hard straffen!


  ⚠️ Meld

 8. Onoverzichtelijk kruispunt? Twee verkeerslichten tegelijk op groen? Ja hoor, natuurlijk. Net zo natuurlijk als dat dit ongeluk niets met de eigen verantwoordelijkheid van de betrokken bestuurders te maken heeft. Kom op zeg, gelukkig zijn er geen dodelijke slachtoffers te betreuren.


  ⚠️ Meld

 9. Ik kom hier ook wel eens langs en het is inderdaad zo dat de stoplichten redelijk krap afgesteld zijn mbt de afstanden.
  Denk hieraan dat als je achter een vrachtwagen rijdt die traag optrekt en jijzelf door groen gaat, ook het andere stoplicht inderdaad al op groen kan staan terwijl je er nog niet voorbij bent.


  ⚠️ Meld

 10. Klopt, maar daar kun je nog wel op anticiperen als tegemoetkomende bestuurder. Het wordt allemaal wat lastiger als je met 70 km nog net even door oranje denkt te kunnen gaan.


  ⚠️ Meld

 11. Een reactie via Twitter: Heb er beelden van (dashcam), helaas matige kwaliteit, kenteken onleesbaar. Bestuurder leek me op de vlucht. Levensgevaarlijk!

  Edit: Excuses dit ging over de 2 inbraken in Stadshagen. ^RJ


  ⚠️ Meld

Reageer