Martin Reijnders langer bij CSV’28

Zwolle – Het bestuur van CSV’28 heeft Martin Reijnders voor langere tijd weten te binden aan CSV’28. 

CSV’28 dat uitkomt in de zaterdag vierde klasse wil graag bouwen aan een vereniging waarbij de eigen jeugd de belangrijkste spelers zijn van het eerste elftal. Met Martin Reijnders verzekert CSV’28 zich ervan dat het een trainer in huis houdt die deze filosofie onderschrijft en dat dit seizoen ook al heeft laten zien.

dsc_0058.jpg 

Diverse jonge spelers hebben inmiddels, vanuit de A1, hun debuut gemaakt in het eerste elftal. Martin Reijnders krijgt de opdracht om in de komende jaren CSV’28 verder te laten groeien als ambitieuze club in Stadshagen. 

In de afgelopen jaren is er gebouwd aan een brug tussen de eigen jeugd en de eerste selectie. Zo zijn er inmiddels weer 3 A-junioren teams en is er op het gebied van het technisch beleid voor de jeugd een ondersteuningsteam onderleiding van Ton Heimerikx. Dit team bewaakt de "technische oranjelijn" bij de jeugdselecties en scherpt deze verder aan zodat we in alle leeftijdscategorieën op termijn weer op een hoog niveau voetballen.

Hiervoor worden alle jeugdspelers van CSV’28 nauwkeurig gevolgd middels een spelervolgsysteem. 

Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan een volwaardige tweede selectie die er in het seizoen 2016/2017 moet staan, inclusief een volledige bezetting van de staf. Interesse? Mail naar technischezaken@csv28zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer