Auto kantelt na aanrijding aan Waallaan

Zwolle – Zondagmiddag rond 12.55 uur is bij een aanrijding op kruising van de de Waallaan met de Rijnlaan in de wijk Aa-landen een auto op de zijkant terecht gekomen. Er waren geen gewonden.

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan025.jpg 

Omdat er in eerste instantie sprake was van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een auto aan die op de zijkant lag. De bestuurder en het kindje wat in de auto zaten konden uit de auto gehaald worden. Zij zijn onderzocht door de verpleegkundigen op de ambulance. Het kindje is meegenomen door de ambulance, maar was niet gewond. Het ongeval gebeurde op de kruising waar de stoplichten op dat moment niet in werking waren. Eén van de automobilisten heeft vermoedelijk de andere over het hoofd gezien. Doordat de Matiz de stoeprand raakte werd de auto omgegooid en rolde het een keer tot het voertuig op de zijkant tot stilstand kwam. Het ongeval zorgde voor soms gevaarlijke verkeerssituaties voor de hulpdiensten. Eén persoon reed bijna een medewerker van bergingsbedrijf Wolves van de sokken, omdat deze met alle geweld door een krappe doorgang moest, de Waallaan in richting de Maaslaan.

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan024.jpg

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan020.jpg 

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan027.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan022.jpg
 
160110_ongeval_waallaan_rijnlaan023.jpg
 
160110_ongeval_waallaan_rijnlaan026.jpg
 
160110_ongeval_waallaan_rijnlaan021.jpg 
Artikel delen:
Reacties 10
 1. Het zag er even heftig uit maar gelukkig liepen de inzittenden van de gekantelde auto zelf naar de ambulance.
  Dan hoop en denk je dat het meegevallen is.


  ⚠️ Meld

 2. Ik wil een ieder bedanken (vooral twee vrouwen) die mij hebben opgevangen. Hartverwarmend hoe begaan, betrokken en de tijd nemend zij mij van de eerste schrik hebben laten bijkomen. Dat heeft me erg goed gedaan.


  ⚠️ Meld

 3. Eén persoon reed bijna een medewerker van bergingsbedrijf Wolves van de sokken, omdat deze met alle geweld door een krappe doorgang moest, de Waallaan in richting de Maaslaan.

  Wat een tokkievolk!


  ⚠️ Meld

 4. Denk het niet Dick, ben ook wel eens bijna van de sokken gereden op een rotonde. Nummer genoteerd en gemeld bij de politie. Krijg je te horen omdat het bijna mis is gegaan er dus eigenlijk niets is gebeurd en er dus geen zaak is. Ze wilden die persoon niet eens bellen om hem te vragen waarom die niet even gestopt was.


  ⚠️ Meld

Reageer