Mink de Vries wordt levensgids

Zwolle – De stads- en natuurgids Mink de Vries, tevens coördinator van de Actuele Moderne Devotie beweging, en betrokken in het maatschappelijk middenveld, begint als levensgids en organisatiegids.

schermafbeelding_2016-01-11_om_18.06.13.png 

Als stadsgids was ik al niet een gids die alleen vertelde over de mooie historische en culturele binnenstad, maar ik probeerde altijd aan te sluiten bij de groep en ze mee door het leven te nemen, legt Mink de Vries uit.  "Net zoals veel steden zijn ook veel mensen en organisaties op zoek naar hun eigen identiteit. Het lijkt wel of de samenleving steeds oppervlakkiger wordt en mensen moeite hebben om zich te hechten en wat dieper te wortelen. Er zijn zoveel prikkels en veranderingen, er hoeft maar wat te gebeuren of de samenleving is in rep en roer en wij worden onzeker. Van angst naar vertrouwen, van kwetsbaarheid naar kracht en van gezichtsloos naar een heldere visie en uitstraling. Zo is het werk van een levens- en organisatiegids samen te vatten." Voor meer informatie: Mink de Vries, gastvrijlevenZwolle@gmail.com.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Gefeliciteerd Mink! Full-time in dienst van de gemeente neem ik aan.

  Mooi!

  er hoeft maar wat te gebeuren of de samenleving is in rep en roer en wij worden onzeker. Van angst naar vertrouwen, van kwetsbaarheid naar kracht en van gezichtsloos naar een heldere visie en uitstraling.  ⚠️ Meld

 2. Gefeliciteerd Mink! Full-time in dienst van de gemeente neem ik aan.

  Ik mag toch aannemen dat dit initiatief niet met gemeenschapsgeld wordt gefinancierd en dat hij idd voor zichzelf begint??


  ⚠️ Meld

 3. @ Els, Ewald0 post hier wel meer…Zijn naam zou eigenlijk met een Euroteken moeten beginnen. Als ik niet beter wist (extreem denken) zou ie VVD-er kunnen zijn. Maar het is dus nogal extremer. Nou ja, leven en laten leven. Mink heeft mij in elk geval eens een perfecte rondleiding gegeven. Zeg maar “In de voetsporen van Thomas a Kempis”. Door hem heb ik 15 briefkaarten aangeschaft met geweldige teksten van de gewezen beroemd Zwollenaar.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.