Eerste editie van de Fraterhuis Filmquiz

Zwolle – Op zaterdagmiddag 30 januari start het Fraterhuis met een nieuwe traditie: de Fraterhuis Filmquiz. De filmquiz is een Fraterhuis productie samengesteld door onze eigen filmliefhebbers en geschikt voor iedereen, naar keuze op individuele titel of teams van twee personen.

Herkent u minstens vijf van de twintig Bondgirls aan hun bikini’s en weet u welke recent verschenen film een opnametijd kende van 12 jaar? Kom dan uw filmkennis toetsen aan de hand van een spervuur aan vragen en vermakelijkheden, die het volledige spectrum van de filmkunst beslaan. Van Hollywood tot Bollywood en van oude klassiekers tot de nieuwste premières, met filmburgemeester Constant Hoogenbosch als sidekick voor de nodige wetenswaardigheden. Gezelligheid staat voorop, met een drankje en een hapje en voor de winnaars en verliezers leuke prijzen.

 

Informatie
 Zaterdag 30 januari van 13.00-15.30 uur.
 Kaarten kosten 7,50 euro per persoon.

Beeldbepalend

Met ruim 75.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast startte in 2013 de Fraterhuis Academie, het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Artikel delen:

Reageer