Deltion studenten spelen Hamlet Inc.

Zwolle – Tweedejaars studenten van de opleiding Acteur hebben de klassieker Hamlet in een nieuw jasje gestoken. In Hamlet Inc, de moderne versie van Shakespeare’s klassieker, speelt het koningsdrama zich af in het bedrijfsleven. Hamlet Inc is op 23, 24 en 25 januari te zien in Schouwburg Odeon. De regie is in handen van theaterdocent Gertrude Brijder en studenten van de opleiding Muzikant verzorgen live de muziek tijdens de voorstelling.

De CEO van een groot bedrijf wordt dood gevonden. Een treurig feit, een ongelukkig samenloop van omstandigheden, een tragisch ongeluk… of moord? Hamlet weet het zeker. Het zaakje stinkt. Want waarom grijpt zijn oom direct naar de macht na de dood van zijn vader? En waarom hertrouwt zijn moeder zo snel, zonder enig teken van rouw? Hoe verder Hamlet zich verdiept in de dood van zijn vader, hoe meer hij verzeild raakt in een web van leugens, verraad en bedrog. Niemand is te vertrouwen. Langzaam verliest Hamlet de grip op zichzelf.

Samenwerking
Hamlet Inc. is een samenwerkingsproductie van het Deltion College en de Zwolse Theaters. Meerdere keren per jaar krijgen studenten de kans een productie op te voeren in Schouwburg Odeon.
Nieuwsgierig?
De voorstelling Hamlet Inc. is te zien op 23, 24 en 25 januari om 20.30 uur in Schouwburg Odeon. Kaarten voor deze voorstelling zijn voor €5,= per persoon te bestellen bij zwolsetheaters.nl of aan de kassa.
Artikel delen: