Onderzoek naar kogelinslagen in Stadshagen

Zwolle – De politie is een onderzoek gestart naar twee kogelinslagen die zijn aangetroffen in een woning en een auto in de wijk Stadshagen. De politie vermoedt dat iemand rond oud en nieuw met een vuurwapen ‘vreugde’-schoten in de lucht heeft gelost. Mensen uit de wijk die ook kogels hebben aangetroffen of meer weten over dit incident worden verzocht contact op te nemen.

Op 1 januari ontdekten bewoners van een woning aan de Moeraszegge een kogel in de lichtkoepel van hun woning. Dezelfde dag meldde de eigenaar van een auto, die geparkeerd stond aan de Dingshoflaan, dat er een kogelgat in de motorkap zat. Rechercheurs hebben sporenonderzoek verricht. De politie is een onderzoek gestart en vermoed dat iemand in de lucht heeft geschoten op of rondom oudjaarsdag. Het kan zijn dat er meer kogels zijn gevonden of kogelgaten aangetroffen. Als dat zo is, dan worden die mensen verzocht zich te melden. Dat geldt ook voor mensen die meer weten over het afvuren van een wapen in de omgeving van de Moeraszegge en de Dingshoflaan.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Er zal vast wel een malloot zijn die zo “grappig” is geweest om in de lucht te schieten. Kleine kans, maar het is niet ondenkbaar dat zo’n kogel iemand op grote afstand raakt.


    ⚠️ Meld

Reageer