Film ‘David Bowie Is’ weer te zien in Zwolle

Zwolle – Een impressie voor het grote witte doek,gemaakt van de ‘David Bowie Is’ tentoonstelling in het Victoria and Albert Museum in Londen is nog eenmalig en in Zwolle exclusief in het Fraterhuis te zien.

De film neemt het publiek mee op een reis door de ‘David Bowie Is’ tentoonstelling, met speciale gasten als de Japanse modeontwerper Kansai Yamamoto, schrijver Hanif Kureishi en Pulp-frontman Jarvis Cocker. Zo worden de verhalen geopenbaard achter een aantal van de belangrijkste objecten die Bowie’s artistieke carrière documenteren. De tentoonstellingsmakers bieden een fascinerend inzicht in de meest memorabele muziekvideo’s en originele kostuums, maar ook meer persoonlijke items, zoals niet eerder vertoonde handgeschreven songteksten, albumhoezen en dagboekfragmenten. Deze items onthullen de creativiteit en evolutie van een unieke muzikant. De toegangsprijs voor deze speciale voorstelling is € 10,00 (vrienden Fraterhuis € 8,50).

De tentoonstelling zelf is nog tot 13 maart te zien in het Groninger Museum. 
Vertoning
‘David Bowie Is’ is in Zwolle exclusief te zien in het Fraterhuis. De vertoning is op zaterdag 16 januari 2016 om 17.30 uur. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa. www.filmtheaterfraterhuis.nl 

Artikel delen:

Reageer