Eerste namen bekend indoorfestival Paardpop

Zwolle – Indoorfestival Paardpop keert woensdag 2 maart terug in Studentencafé Het Vliegende Paard. Zojuist maakte de organisatie de eerste namen voor het festival bekend. The Brahms (bekend van 3FM megahit Golden), Orange Fox, Echo Movis, Radio Eliza, Jessy, Hard & Heady en De Alliantie zullen de podia in het monumentale pand betreden. Het festival, ook wel eens bestempeld als de Eurosonic van Zwolle, heeft een naam hoog te houden. Eerdere edities presenteerden namelijk al acts als Jett Rebel, Kensington en Handsome Poets. Kaartverkoop voor Paardpop is direct gestart via www.hedon-zwolle.nl, www.buroruis.nl en Plato Zwolle.

thebrahms.jpg 

Het festival met het meeste talent op het kleinste aantal vierkante meters komt er weer aan. Op woensdag 2 maart staat studentencafé Het Vliegende Paard van kelder tot bovenverdieping in het teken van Paardpop 2016. Dit jaar biedt de line-up weer een mooie mix van lokaal en landelijk aanstormend talent. Zo wordt The Brahms gezien als één van de meeste veelbelovende acts van 2016 en stond Orange Fox uit Epe eerder in een uitverkochte kleine zaal van Hedon en presenteerden ze hun debuut-EP in de grote zaal van het poppodium. Op veler verzoek keert dit jaar ook het Hiphop Underground-podium terug en wel in de onlangs volledig opgeknapte kelder. Aan de mannen van Zwolse Hiphopact De Alliantie de eer hem weer af te breken.

Meer namen worden spoedig bekend gemaakt. Kijk voor alle informatie en tickets op www.buroruis.nl.
 
PAARDPOP
Line-up: THE BRAHMS / ORANGE FOX / ECHO MOVIS / RADIO ELIZA / JESSY / HARD & HEADY / DE ALLIANTIE
Locatie             : Het Vliegende Paard, Zwolle
Wanneer           : woensdag 2 maart
Open                : 19:00 uur
Aanvang           : 19:30 uur 
Entree              : € 7,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, www.buroruis.nl en bij Plato in Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. De Alliantie 😀

  Het lijstje met vorige namen is ook absoluut niet verkeerd!

  Jett Rebel, Kensington en

  Handsome Poets‘ Sky ’s on fire! Al vanaf het eerste begin van de laatste Olympische Spelen…van dat deuntje MOESTEN we meer weten…genoten ook tijdens hun live optreden op het BevrijdingsFestivalOverijssel….Waar trouwens De Alliantie ook een positieve, vrolijke, aanstekelijke en ritmische eyeopener waren.

  Deftige accomodatie “Het Paard”. Hebben wij ons eens (ten onrechte) tijdens een reunie, gepresenteerd als de oudste aanwezige ex-studenten (van weet ik veel wat)

  Heel veel plezier allen


  ⚠️ Meld

Reageer