Goede doelen cheques StadshagenRun

Zwolle – De organisatie van de StadshagenRun reikte traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Loopsport Zwolle de goede doelen cheques uit. In totaal overhandigde zij € 4.000 aan het Jeugdsportfonds Zwolle, VG Sport Zwolle en Nepal: Help de kinderen.

shr_2015.jpg 

Tijdens de afgelopen editie op 17 oktober 2015 liep een recordaantal deelnemers (meer dan 2.300 lopers) mee aan de StadshagenRun. Van elke inschrijving van dit sfeervolle hardloopevenement, georganiseerd door Stichting Loopsport Zwolle, ging 1 euro naar de goede doelen. Lopers konden zelf ook nog een donatie doen voor één van de drie goede doelen. Tijdens de uitreiking van de cheques werd ook bekend gemaakt dat Nelleke Beimers Jan Reuvekamp opvolgt als voorzitter van de StadshagenRun. Goede doelen 
Het Jeugdsportfonds Zwolle nam een cheque van € 2.000 in ontvangst. Het Jeugdsportfonds Zwolle biedt kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen de mogelijkheid om lid te worden van een Zwolse sportvereniging.

VG Sport Zwolle ontving een cheque van € 1.000. Deze vereniging organiseert voor mensen met een (meervoudige) verstandelijke beperking de mogelijkheid om te zwemmen, fietsen, wandelen, dansen en nog veel meer. Ook werd € 1.000 overhandigd aan ‘Nepal: Help de kinderen’ voor Kindertehuis Firefly Nepal in Kathmandu. 
 
Meer informatie over de StadshagenRun is te vinden op de website www.stadshagenrun.nl.
Artikel delen:

Reageer