Primeur indoor voetbal tweedaagse Zwolle

Zwolle – Op donderdag 03 en vrijdag 04 maart organiseren ProjectSports en voetbalschool Skills een indoor voetbal tweedaagse. In de voorjaarsvakantie zal het Landstede Sportcentrum in Zwolle in het teken staan van allerlei spectaculaire voetbalactiviteiten in de zaal. Het is voor voetballers die uitkomen in de F-, E- en D-pupillen een mooie kans om weer eens te voetballen in de zaal.

indoor_voetbal_tweedaagse_zwolle.jpg 

Voetballen in de zaal vraagt veel van je techniek en bovendien zijn er geen weersinvloeden. De voetballers beoefenen gedurende de voetbaldagen een aantal verschillende voetbalonderdelen, zoals zaalvoetbal, voetvolley, soccer-squash en voetbalgym. Ook spelen de deelnemers spannende wedstrijden in het kader van het Champions League toernooi. Tussendoor staat er natuurlijk weer een heerlijke lunch klaar voor de deelnemers en zorgt fruit tijdens de pauzes voor de benodigde vitamines. Beide dagen starten om 09.00 uur en eindigen tegen 15.00 uur. Iedere voetballer ontvangt een indoor voetbalshirt, die zelfs met naam bedrukt kan worden.

Wil jij bij deze eerste indoor voetbaleditie in Zwolle zijn en de sfeer ervaren van een echte topsporter? Schrijf je dan snel in via www.projectsports.nl. Of www.voetbalschoolskillszwolle.nl De kosten voor deze indoor voetbal tweedaagse bedragen €69,50 en zijn inclusief het voetbalshirt en de lunch.

Artikel delen: