Paasevent ‘Simply Jesus’ naar Zwolle

Zwolle – ‘Het is tijd dat Nederland de kracht van Jezus gaat ervaren’, vindt evangelist David de Vos. Daarom organiseert zijn zendingsorganisatie Go and Tell op 28 maart 2016 (tweede paasdag) ‘Simply Jesus’, een enorm feest voor jong en oud. Hiervoor zijn de IJsselhallen in Zwolle afgehuurd. ‘Het wordt hét paasevent van Nederland’, zegt David de Vos.

Go and Tell heeft als missie om de wereld in te gaan en overal de liefde van Jezus bekend te maken. Tot nu toe lag de focus vooral op Afrika, maar David de Vos ervaart dat het tijd is om ook in Nederland activiteiten te organiseren die Gods heerlijkheid zichtbaar maken. Dat begon drie jaar geleden met ‘Like Jesus’, een tienerevent dat uitgroeide tot tweeduizend bezoekers en krijgt nu een vervolg met ‘Simply Jesus’, gericht op volwassenen en jongeren. ‘Mensen geven letterlijk aan dat de stoffigheid van hun geloof eraf gaat door mijn eenvoudige, maar radicale boodschap over Jezus. Dat is mijn verlangen voor duizenden Nederlanders.’

Programma
Behalve David, die twee van de drie samenkomsten zal invullen, zal ook Michiel Koelewijn spreken. Het programma wordt ondersteund door een krachtige worshipband met een aantal van Nederlands beste christelijke artiesten. Voor kinderen wordt een kidsplein ingericht waar zij tijdens de preken hun eigen programma kunnen volgen. Een betrouwbaar team van vrijwilligers staat klaar om ook hen een geweldige dag te laten beleven.
 
Kaartverkoop
Vanaf januari 2016 zijn kaarten voor ‘Simply Jesus’ te koop via de website www.goandtell.nl/simplyjesus. Hier zal ook meer informatie over het programma te vinden zijn. Tot 1 maart 2016 geldt een kortingsdeadline van € 17,50 per volwassene.
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Leuk een keer een radicale boodschap over Jezus. Ook iets met geloof door de strot drukken, aanslagen plegen, etc? Wat is het toch fijn al die geloven in de wereld. Echt een waardevolle toevoeging.


    ⚠️ Meld

Reageer