Getuigen van zware mishandeling gezocht

Zwolle – Een 18-jarige inwoonster van Zwolle werd op donderdagavond 14 januari zwaar mishandeld door twee jonge mannen en een onbekende vrouw in de Rodeleeuwsteeg.

politie_logo_4.jpg

Het slachtoffer liep tussen 17.30 en 18.00 uur vanaf de Oude Vismarkt de Rodeleeuwsteeg in. Daar werd ze aangesproken door een onbekende jonge vrouw. Deze vrouw was in gezelschap van twee onbekende mannen. Eén van de mannen gaf haar een harde klap waardoor ze ten val kwam. Hierna werd ze met een onbekend voorwerp gestoken. Het drietal ging er vervolgens in onbekende richting vandoor. De 18-jarige vrouw bleef gewond achter. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Zonder signalement is het lastig om te weten of ik rond die tijd iemand die daarop lijkt uit die steeg heb zien komen of elders in de stad ben tegengekomen natuurlijk. Zou er een reden zijn dat er geen signalement wordt vrijgegeven? En wat zou zo’n reden kunnen zijn?


  ⚠️ Meld

 2. @Daniel
  Ja geheimzinnig is het wel inderdaad. Het slachtoffer moet toch (ongeveer) gezien hebben hoe de daders er uit zagen.
  Ik ben wel benieuwd hoe dit verhaal afloopt, en of er over enkele maanden toch alsnog een signalement boven water komt…


  ⚠️ Meld

 3. Beste mensen ik hoor jullie allemaal over een singalement maar ze heeft weinig tot niks gezien dus kan ze wel een singalement geven maar dat heeft dan toch geen zin xx beste vriendin van het meisje


  ⚠️ Meld

 4. Ze zoeken dan ook naar getuigen en ze doen geen opsporingsbericht naar de daders. Als ze getuigen hebben hebben ze wellicht wel een signalement.


  ⚠️ Meld

 5. @bolletje de Rodeleeuwsteeg loopt tussen de Oude Vismarkt en de Sassenstraat en de Rodehaanstraat tussen de Spoelstraat en Diezerstraat.
  Het enige dat bekend is, is het slachtoffer. Ik wens haar beterschap en sterkte. Een afschuwelijke ervaring.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.