Project Binnenstad Graffiti Vrij verlengd

Zwolle – Dankzij een bijdrage van gemeente Zwolle kan het project Citycentrum Graffiti Vrij ook in 2016 worden voortgezet. Daarna is het de bedoeling dat het project onderdak vindt bij het Zwolle Fonds.

Het project heeft ruim 60 deelnemers, Citycentrum-leden betalen 50 euro voor 1 jaar, niet-leden betalen 100 euro voor 1 jaar. De kracht van het project ligt in de samenwerking met het bedrijf Graffiti NO!, die bij de aangemelde leden binnen 24 uur de ontsierende graffiti verwijderd. Zonder extra kosten! U begrijpt dat u de deelnemerskosten er al gauw uit hebt! Onlangs nog waren er op drie verschillende panden aan de Diezerpoortenplas zogenaamde tags aangebracht. Na ontvangst van de melding waren deze dezelfde dag verwijderd. Snel handelen is belangrijk omdat de ene tag de andere uitnodigt. Zo houden we met elkaar de stad schoon, met dank aan de gemeente Zwolle! Nieuw leden/deelnemers aan dit project zijn nog steeds van harte welkom. Aanmelden kan bij Citycentrum: info@citycentrum-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Dat je moet betalen om andermans ongein van je gevel te laten verwijderen is eigenlijk helemaal van de gekke.
  Kan er ook geen gedeelte van het geld, aangevuld met gemeentelijke subsidie aaangewend worden om deze nachtelijke spuitbuscriminelen op te sporen en her- op te voeden?


  ⚠️ Meld

 2. Pff, wat een onzin zeg! Schoon laten maken met een tandenborstel die vanden!! Dat de winkel eigenaren hier voor moeten dokken is wel weer jammer. En graffiti-no gaat er mooi met de centen vandoor.


  ⚠️ Meld

 3. Lefbakken oppakken en ouderwets op de Grote Markt tentoonstellen. In het kader van een gesubsidieerd kunstproject mag een ieder zich dan met spuitbussen op hen uitleven.
  Overigens doet graffiti-no 24/7! goed werk.
  idd Fons, daar hebben ze hard voor gewerkt, om professioneel die rotzooi van je pui te halen.
  Stel je toch voor, dat die vuilspuiters zouden stoppen, dan hadden zij geen werk meer, en wij geen vertier op de Grote Markt8)


  ⚠️ Meld

 4. @Drama, dan geef je ze nog meer aandacht, werkt averechts. Verder zou graffiti no dankbaar moeten zijn voor deze vandalen, broken window effect. Maar ik vind als ondernemer in de winkelstraat zijnde het jammer dat dit ons centen kost.


  ⚠️ Meld

 5. @Fons; ik heb het indertijd als prettig ervaren, dat zo’n bedrijf à la minute je pui weer schoon maakt (2x gebeurd). De kosten zijn op jaarbasis te verwaarlozen.;)


  ⚠️ Meld

Reageer