Stichting Focus opent De Winkel

Zwolle – Stichting Focus heeft op de nieuwe locatie aan de Zerboltstraat 63 een sfeervolle winkel geopend genaamd; De Winkel. Een belevingswinkel met een breed en verrassend assortiment.

“De Winkel” biedt een stijlvolle collectie tweedehands kleding met merken als Saint Tropez, VILA, Save the Queen, DEPT en King Louie. Naast kleding vind je hier ook de nodige nostalgie; vinyl van oude idolen zoals The Beatles, Beegees en Golden Earring en ook vintage woonaccessoires en oude stripboeken. Focus biedt kunstenaars een prachtig podium om bijvoorbeeld handgemaakte producten te verkopen zoals illustraties, schilderkunst of ruimtelijk werk.

Kom snel een kijkje nemen, parkeren is gratis en de  koffie staat altijd klaar!
Openingstijden:
Ma tm Vr. 10:00 – 17:00
Zaterdag 12:00 – 17:00
Voor meer informatie:
Facebook pagina: Focus De Winkel
www.focuszwolle.nl
Artikel delen:
Reacties 4
 1. Leuk zulke winkels, maar wel op een verkeerde locatie, waar geen kip komt! Jammer dat ze niet in de binnenstad zijn neergestreken, zat lege panden…..en we moeten nog veel meer van dit soort winkels hebben in Zwolle.


  ⚠️ Meld

 2. Zomaar, in de wijk is er belangstelling genoeg. En wie belangstelling heeft gaat toch we, denk eens aan de kringloopwinkels, zitten die ook in het centrum?


  ⚠️ Meld

 3. De Winkel is meerdere bezoekjes zeker waard. Groot voordeel voor degene, die met de auto komt, gratis parkeren en dat lukt niet in de binnenstad.
  En, probeer tegen redelijke kosten maar eens een pand van de huidige grootte in de binnenstad te huren.
  Heb er gisteren een collectors item gescored: ANIMALS van Pink Floyd (roze vinyl)!


  ⚠️ Meld

Reageer