Voorjaarsproject Vuurvogel OpStreek

Zwolle – OpStreek is een van de onderdelen van Stichting de Vuurvogel. Bij OpStreek vindt tweemaal per jaar een project plaats met beginnende strijkers die pas les hebben en willen leren samenspelen. Bij het jaarlijkse Familieconcert in november en het Lenteconcert in maart laten de kinderen enthousiast zien wat ze hebben geleerd!

opstreek.jpg 

Ben jij een beginnende strijker en lijkt het je leuk om samen te spelen? Kom dan vanaf zaterdag 23 januari meedoen met het voorjaarsproject van Vuurvogel OpStreek. Onder leiding van viooldocent Lies van Vledder en cellodocent Esther de Boer ga je acht keer samen repeteren. Na die acht keer ga je echt optreden tijdens het jaarlijkse Vuurvogel Lenteconcert in Cultuurhuis Stadshagen op zaterdag 19 maart om 19.00 uur. De repetities van het voorjaarsproject vinden plaats op zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur bij Lies van Vledder, Assendorperstraat 131, Zwolle. 

Het gaat om acht zaterdagen: 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari, 27 februari, vakantie, 12 maart, 19 maart. Op die laatste zaterdag is ook meteen het optreden concert Lenteconcert om 19.00 uur in Cultuurhuis Stadshagen. De kosten zijn €45,-. Aanmelden kan bij Lies van Vledder (ecvanvledder@freeler.nl) of Esther de Boer (estherdeboercello@gmail.com). Kijk voor meer informatie op www.vuurvogelonline.nl.

Artikel delen:

Reageer