Handballers SV Zwolle winnen van The Flyers

Zwolle – Na de eerste helft van het handbalseizoen 2015/2016 begon Heren 1 van SV Zwolle aan de tweede helft van de competitie. Tegenstander waren de Flyers die één plaats boven SV Zwolle staan. Een wedstrijd om de 4e en 5e plaats in de competitie.

dsc_5665.jpg 

De heren van SV Zwolle waren gretig, dat was al duidelijk vanaf het moment dat het beginsignaal klonk. Als snel stonden de heren van SV Zwolle op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Bart Kroeze en Hans Kan. De flyers konden het nog bijhouden tot 2-2, waarna Bart Kroeze zijn tweede doelpunt scoorde, daaropvolgend kwam de snelheid van Lesley Rigter in beeld, die de stand naar 5-2 tilde door twee snelle breakouts.

De heren van SV Zwolle gingen door tot het einde van de eerste helft, waardoor de ruststand op een 15-7 uitkwam. Aanvallend liep het redelijk goed bij Zwolle, wel was er sprake van slordigheden. Het te snel willen aanvallen en scoren brak de heren soms op, waardoor het wat slordig werd.
Na het openingsdoelpunt in de tweede helft van Lesley Rigter, werden de slordigheden even blootgelegd door de Flyers. Deze kwamen terug tot 17-11. Daarna herpakte de Zwolse formatie zich, en liepen uit naar een 28-14. Dit mede door de snelle breaks outs van Lesley Rigter, maar ook door goed uitgevoerde aanvallen. Hierdoor werd de overwinning veilig gesteld.
Met een slordig einde, waar Zwolle even niet meer tot scoren kwam, mochten de Flyers terug komen tot 29-18. Waarna Bart Kroeze met twee mooie laatste aanvallen de eindstand bepaalde op 31-19. Een wel verdiende overwinning voor de heren van SV Zwolle.
 
Doelpunten:
Lesley Rigter 11
Bart Kroeze  7
Luuk Broers 3
Rik Talens 3
Rens Ruiter 2
Robert ter Stege 2
Patrick Dania 1
Hans Kan 1
Mark Bryan 1
Artikel delen:

Reageer