iPadcafé maakt doorstart in stadhuis

Zwolle – Maandag 25 januari is het iPadcafé in Stadkamer Centrum geopend van 13.00 tot 15.00 uur. Het iPadcafé is er voor iedereen die meer wil weten over de iPad of tablet, geïnspireerd wil raken of kennis wil maken met nieuwe en handige apps.

De iPad en tablet bezitters ontdekken met elkaar leuke, nieuwe apps en krijgen de gelegenheid om hun ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er deskundige begeleiding aanwezig voor vragen en advies. De toegang is gratis. Stadkamer Centrum – en dus ook het iPadcafé – is verhuisd naar het Stadhuis (Grote Kerkplein 15). Maandag 25 januari is tegelijkertijd ook de eerste openingsdag van Stadkamer in het Stadhuis. Een mooie gelegenheid dus om kennis te maken met de nieuwe locatie!

Artikel delen:
Reacties 7
 1. De naam iPad cafe is verkeerd gekozen indien er ook andere tablets aanwezig mogen zijn. Een app voor de ipad hoeft niet te werken voor een tablet en vice versa. Ook de software en bediening van een ipad verschild van een tablet.Voor iemand zonder pc of tablet ervaring is het haast niet te doen.

  Mja, subsidie is belangrijk. Klinkt als de volgende keer gaan we leren hoe je tosti’s moet maken en bakken. Stokbroden en croissants mogen ook mee.  ⚠️ Meld

 2. Niet mee eens @jahoor,

  Bij het horen van de naam iPad weet iedereen wat er bedoeld wordt. En snappen mensen ook wel dat ze een Samsung mee mogen nemen. Net als TomTom synoniem is geworden voor een navigatiekastje. Ik heb er zelf ook een van een ander merk.


  ⚠️ Meld

 3. ‘TomTom Cursus’ bekt toch lekkerder dan ‘Workshop merkloos navigatiekastje programmeren’, toch? Daar is het de bieb ook om te doen, en of het nou feitelijk helemaal klopt… 🙂


  ⚠️ Meld

Reageer