ZVT Present ongeslagen naar periodetitel

Zwolle – ZVT Present wist de eerste periodetitel in de wacht te slepen na een 4-2 zege op SC PEC Zwolle. In een leuk en spannend duel had Present een behoorlijke klus om uiteindelijk de drie punten te kunnen bijschrijven. Het duel in de subtop tussen De Bever Boys en Asero Futsal eindigde in een 3-3 gelijkspel. Blue Sakura wist eindelijk weer eens te winnen. CitysnackFC werd met 9-3 verslagen. 2ConneXt Zwolle haalde flink uit tegen AA Taxi Zwolle door met 18-4 te winnen. OHM was niet opgewassen tegen Bola-Lah! Satu en verloor met 2-12.

De eerste periodetitel in de eerste klasse a is gewonnen door Bafana Bafana. De promovendus wist liefst tien duels op rij te winnen, nadat alleen de seizoenopening tegen Café Lucky ruim werd verloren. Bafana won met 6-3 van de Belgische Keizer1. Wehkamp.nl heeft haar positie in de top drie verder verstevigd door met 11-1 te winnen van Argos Bebemus. Bij Exact zaalvoetbal was het ‘lek’ nog niet gedicht. Er werd met 3-8 verloren tegen FC Knetter. Minoyu Restaurant wist een plaats te stijgen op de ranglijst en passeerde in een rechtstreeks duel VIPS. Trias was niet opgewassen tegen Opgezwolle en verloor met 6-12.

LeGong beloonde zichzelf met een nipte 4-3 zege op Styrinth. De nummer drie in de stand is hiermee op gelijke puntenhoogte gekomen in de eerste klasse B met AVC en Torsades, Zwolle Zuid kwam in een leuk en zeer sportief duel tekort tegen Zvv Pruts. Pruts won vrij gemakkelijk met 7-2. Allesoverrechten.nl was met 11-6 te sterk voor IJsselhallen Zwolle. Ghana’82 speelde niet voor de competitie, maar wist in een oefenduel verdienstelijk gelijk te spelen tegen hoofdklasser Krijtje FC.
Bouwbedrijf Salverda lijkt de grootste kanshebber te zijn op de 1e periodetitel in de 2e klasse B, nadat KPS Steigerbouw verrassend met 6-6 gelijkspeelde tegen ZVT Edon. Salverda pakt met een zege volgende week tegen All Stars het periode kampioenschap. Een uiterst leuk en sportief duel was er te zien tussen Macs Moves en Campingteam3. Beiden hielden elkaar met 7-7 in evenwicht. Keijl Flevo Holland won met 9-7 van The Black Ties. Roede Vooruit kwam met 2-3 tekort tegen AllStars. Brockbernd moest met een 2-7 nederlaag de meerdere erkennen in Ramenblinderenzwolle.nl     
 
De volgende competitieronde is op maandag 25 januari en woensdag 27 januari. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer