Opening tentoonstelling Ans Markus

Zwolle – In het bijzijn van Ans Markus en haar man Wybe Tuinman werd zaterdag in museum de Fundatie in Zwolle de tentoonstelling ‘Als ik jou was’ geopend.

_dsc6175.jpg 

Van 23 januari t/m 17 april 2016 is in Museum de Fundatie, Zwolle, en Kasteel het Nijenhuis, Heino/Wijhe, de dubbelexpositie ‘Ans Markus – Als ik jou was…’ te zien. In Zwolle toont Markus onder meer de recente schilderijenseries ‘Verborgen Verdriet’ en ‘De pijn van oud’. Op aangrijpende wijze onderzoekt zij hierin de schaduwkanten van het leven. Zaterdagmiddag werd deze tentoonstelling officieel geopend door Ans Markus zelf.

_dsc6176.jpg

_dsc6177.jpg 

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Graag willen wij liefhebbers van het werk van Ans Markus attenderen op de mogelijkheid een lezing door Ans Markus zelf bij te wonen op zaterdag 30 januari van 11.30-12.30 in Theater Odeon. Kosten ?? 20,-
  De lezing is een initiatief van Soroptimistclub Zwolle ter gelegenheid van haar 80-jarig bestaan: De opbrengst komt ten goede aan het project Vrouwen coachen Meiden van Vrouwenplatform Carree: http://www.vrouwenplatformcarree.nl/index.html

  Aanmelden voor de lezing via soroptimistzwolle@gmail.com


  ⚠️ Meld

 2. @ Observer
  Mag hopen dat de eigenzinnige Ralph Keuning nog lang aan het roer staat want hij is toch wel grotendeels verantwoordelijk voor de goede resultaten.


  ⚠️ Meld

Reageer