Defilé carnavalsoptocht op Luttekestraat

Zwolle – Zaterdag 6 februari is het weer zover, dan zal vanaf 14.00 uur de grote Sassendonkse carnavalsoptocht door Zwolle trekken. Vanaf de Wethouder Alfrinkweg gaat de optocht richting de Hortensiastraat en de Assendorperstraat. De kop van de optocht zal zich rond 15.15 uur op het Gasthuisplein melden.
 
carnavalsoptocht.jpg 
 
Daarna gaat de kleurrijke stoet via de Oude Vismarkt richting de Luttekestraat wandelen/rijden. Ter hoogte van café de Beurs zal Stadsprins Kinne de 1e plaats nemen op het podium en samen met het college van B&W het defilé afnemen. Hierna zullen de deelnemende carnavalsvierders de toeschouwer vermaken met hun feestelijke en carnavaleske uitdossingen. Voor de toeschouwer die liever zit dan staat is er ook dit jaar weer de Sassendonkse Optocht Tribune (SOT). Deze staat op het Gasthuisplein.

Een kaartje voor de SOT kost dit jaar.
In de voorverkoop: volwassene € 7,50 / kind € 3,00
Zaterdag aan de kassa: Volwassene € 10 of 4 munties / kind €4 of 2 munties
Voorverkoopadressen; Café de Gezelligheid, de Inktpot en rijwielzaak Fietsgoed.nl – Scholten

Voor twijfelende deelnemers, u kunt zich voor deelname nog opgeven t/m aanstaande vrijdag 29 januari. http://eileuvers.nl/inschrijving-optocht-sassendonk/ of stel uw vraag op sassendonkseoptocht@eileuvers.nl

Artikel delen:

Reageer