Wildness ook in 2016 bij Zwolle

Zwolle – Wildness Festival, de wildste dag van het jaar, zal plaats vinden op 4 juni 2016 op de Wijthmenerplas te Zwolle. Deze locatie zal voor één dag omgetoverd worden tot een muzikaal dorp dat twaalf uur lang het middelpunt is van feest, verrassingen en spektakel.

wildness_wijthmen.jpg 

Wildness Festival biedt meer muziekstijlen en entertainment dan ooit tevoren. Op het festival zijn veel leuke, grappige, creatieve en verrassende activiteiten te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een workshop salsa dansen, foute verkleedpartijen en flashbacks naar de gouden jaren 90. Al met al dus genoeg redenen om 4 juni vrij te houden in je agenda! Kijk voor meer informatie op www.wildnessfestival.nl.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Vanaf de eerste editie (Fusion of Dance) was en ben ik erbij en dit feest moet voor Zwolle blijven. Er hangt altijd een fijne sfeer, iedereen is welkom, voor iedereen is er ook wat wils en het weer heeft vaak ook erg mee gezeten.

  Ik hoop wel dat het geluid niet teveel wordt afgetopt, want uiteindelijk komen ‘we’ natuurlijk ook gewoon voor de muziek en voor een dagje mogen de omwonenden dan oordopjes in doen of elders verblijven.


  ⚠️ Meld

 2. @Hischorischbesef: Wakker nou geen vuurtjes aan en laat de hondjes lekker slapen. Voordat je het weet komt hier weer een hele discussie op gang. 😮


  ⚠️ Meld

 3. Br, eigenlijk moeten mensen zoals jij gaan verhuizen, bij voorkeur naar een hele mooie plek op de hei of savanne. Heb je nergens last van. Leven en laten leven.


  ⚠️ Meld

 4. @leonardo,
  juist door de mensen zoals je gaan mensen zo als ik niet verhuizen..
  het leven van veel mensen in zwolle zonder mij zou veel saaier zijn
  dus ik blijf altijd in zwolle;)


  ⚠️ Meld

 5. @br, je praat jezelf wel tegen h?. Je vindt dat alle ‘domme’ feesten moeten worden afgeschaft buiten de binnenstad, wat het dus saaier maakt in Zwolle, maar vervolgens blijf je er wel wonen voor mensen zoals leonardo?

  @Yvon: Voor die paar dagen in het jaar dat mensen er eventueel een beetje last van kunnen hebben, dat noem jij als dat ”anderen zich altijd maar moeten aanpassen”?

  En volgens mij hebben de mensen die wel een feestje willen vieren in de buitenlucht al behoorlijk wat water bij de wijn moeten doen de laatste jaren.


  ⚠️ Meld

 6. @historischbesef,
  volgens mij besef je niet wat ik bedoel maar het zal me geen r..t uitmaken wat je erover denkt..
  Ik weet wat ik zeg en wat ik zeg is gewoon wat ik weet  ⚠️ Meld

 7. Verschrikkelijk, daar heeft de natuur vervolgens weer een half jaar last van.
  Waarom geen gebruik maken van de plek die speciaal voor dit soort dingen gemaakt is, het Weezenlandenpark.
  Bah.


  ⚠️ Meld

Reageer