Karel J. Schepers verplaatst naar grote zaal Hedon

Zwolle – Op 14 februari, Valentijnsdag, presenteert de Zwolse singer- songwriter Karel J. Schepers de EP ‘Vang Me Op’ in Hedon. Wegens een voorspoedige kaartverkoop, is zijn show verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal van Hedon.

Karel J. Schepers is met zijn band, het afgelopen jaar ondersteund door Hedon met een beurs. Een ontwikkelingstraject van Hedon waarmee zij lokaal talent stimuleren en ondersteunen bij het ondernemen van stappen in hun muzikale carrière. In december kwam zijn single ‘Pilotenlaan 67B’ uit, waarna hij onder andere op Eurosonic / Noorderslag in Groningen heeft gespeeld, het grootste showcase festival van Nederland. In de week van 1 februari komt de tweede single uit, ‘Wie Vangt Me Op’.

Tot aan zijn EP release zal Karel J. Schepers diverse pop-uptredens verzorgen in Zwolle, optredens zonder aankondiging. Dit, ter promotie van zijn EP release, waarbij zijn EP ‘Vang Me Op’ al exclusief verkrijgbaar zal zijn. Tickets voor de EP Release van Karel J. Schepers zijn 5,- per stuk en verkrijgbaar bij Plato Zwolle, of via de website van Hedon, www.hedon-zwolle.nl. Meer informatie over Karel J. Schepers en zijn optredens, is te vinden op zijn Facebook.

Artikel delen:

Reageer