Futsalleague Zwolle voor jongeren!

Zwolle – In navolging op de straatvoetbalcompetitie PEC Zwolle Streetleague start WRZV zaalvoetbalvereniging in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB op 4 maart 2016 met een zaalvoetbalcompetitie voor jongeren in de leeftijd van 16, 17 en 18 jaar.

Aangezien er geen structurele zaalvoetbalactiviteiten zijn voor deze doelgroep, willen wij hier graag op inspelen. De competitie biedt ruimte voor 10 teams en zal gehouden worden in de WRZV hallen te Zwolle. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur.

Hou jij van zaalvoetbal, stel dan een team samen van minimaal 7 personen. Teams kunnen samengesteld worden vanuit scholen, wijken of verenigingen.
Heb je een compleet team dan kun je het team aanmelden. Heb je geen team kunnen samenstellen, maar wil je wel graag meedoen? Geef je dan individueel op.

Deelname is geheel GRATIS!

Aanmelden
Vul het Aanmeldingsformulier in, te vinden op www.sportservicezwolle.nl en mail deze voor woensdag 24 februari naar futsalleaguezwolle@hotmail.com . Zorg dat je op tijd bent!

Artikel delen:

Reageer